A Laktanya és a Vöröskereszt utca által határolt skatepark.

Óbuda Skatepark

Óbuda Skatepark

Óbuda Skatepark Opening

2016. november 02. - Óbuda skatepark

Nem sokon múlt, hogy a tavalyi évben újabb katasztrófa sújtsa az egyébként sokkal szebb napokat is megélt budapesti gördeszkás életet egy használhatatlan pálya formájában. Az óbudai kemény magnak köszönhetően azonban pozitív fordulatot vett a harmadik kerületi önkormányzat skatepark építéssel kapcsolatos törekvése. A srácok segítségül hívták a Padka Projekt elnevezésű szerveződést, akik hathatós közbenjárásukkal az utolsó pillanatban meggyőzték - a helyi fiatalokat és úgy egyébként a gördeszkázást is támogató - Bús Balázs polgármestert, hogy a helyi közösség által jóváhagyott kicsi, de annál szerethetőbb pálya épüljön meg az eredetileg tervezett szörnyűség helyett.

Noha a pályát tavaly ősszel, elkészülte után a polgármester úr is letesztelte, hivatalos megnyitóra azóta sem került sor. Itt kerül képbe az Erzsi Cupokkal évek óta bizonyító NJoy Service csapata, akik magukra vállalták az ünnepélyes átadás lebonyolítását.

obuda_skatepark_opening_plakat.jpg

A gördeszkás közösség erejének sikerét ünneplő versenyre június 6.-án kerül sor a Laktanya és a Vöröskereszt utca által határolt skateparkban, ahol három kategóriában mérhetik majd össze tudásukat a gördeszkások.

- 16 év alatt
- 16 év felett
- Szponzorált / Open

Az amatőr kategória díjazottjai a Stég, a Criminal Skateshop, a Skullcandy, valamint a Minimal Art Family által biztosított nyereményekkel gazdagodhatnak, míg a szponzoráltak a Monster Energy Drink által felajánlott 100 ezer forintos összdíjazásból részesülhetnek.

Ezen kívül egy rendhagyó legjobb trükk versennyel a Gördeszkamag.hu is beszált a tutiba. Az egyetlen magyar online gördeszkás magazin szerkesztősége által megálmodott Be(er)st Trick keretein belül 10 ezer forintot nyerhet az, aki sörrel a kezében (amit szintén a Gmag.hu biztosít a vállalkozó kedvűeknek a legjobb trükköt landolja a gapen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaskatepark.blog.hu/api/trackback/id/tr7911924737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása