A Laktanya és a Vöröskereszt utca által határolt skatepark.

Óbuda Skatepark

Óbuda Skatepark

Bemutatkozás

2017. február 24. - Óbuda skatepark

obuda_skatepark_foto_korosi_tamas_we_love_budapest.jpg

Fotó: Kőrösi Tamás, We Love Budapest

Nem sokon múlt, hogy a újabb katasztrófa sújtsa az egyébként sokkal szebb napokat is megélt budapesti gördeszkás életet egy használhatatlan pálya formájában. Az óbudai kemény magnak köszönhetően azonban pozitív fordulatot vett a harmadik kerületi Önkormányzat skatepark építéssel kapcsolatos törekvése. A srácok segítségül hívták a Padka Projekt elnevezésű szerveződést, akik hathatós közbenjárásukkal az utolsó pillanatban meggyőzték - a helyi fiatalokat és úgy egyébként a gördeszkázást is támogató - Bús Balázs polgármestert, hogy a helyi közösség által jóváhagyott kicsi, de annál szerethetőbb pálya épüljön meg az eredetileg tervezett szörnyűség helyett.

 A Laktanya és a Vöröskereszt utca által határol skatepark a III. Kerületi Önkormányzat és a Padka Projekt közreműködésével jött létre.

A skatepark tervezésében közreműködő Padka Projekt nevű csoport olyan lelkes extrém sportolókból áll, akik szeretnék elérni, hogy kizárólag kellő szakértelemmel megtervezett, a közösség igényeit ténylegesen kielégítő és a városlakók számára is élvezhető gördeszkapályák épüljenek a jövőben Magyarországon.

Az Óbuda Skatepark blog oldal célja, hogy a gördeszkapályával kapcsolatos hasznos, közérdekű és közösségépítő jelleggel bíró tartalmakat osszon meg, a skatepark létrejöttétől kezdve a pálya felhasználóinak bemutatásán keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaskatepark.blog.hu/api/trackback/id/tr2112287541
süti beállítások módosítása